Duits Engels
Logo SIEDH

VRIEND VAN 'DE HOOP'

De Stichting heeft reeds enkele Vrienden van 'De Hoop'. Nieuwe Vrienden zijn van harte welkom. Word Vriend van het Industrieel Erfgoedpark 'De Hoop' en steun zo het initiatief om te komen tot een schitterend themapark op de Zuidoever van het Uitgeestermeer.

Door het schenken van een eenmalig bedrag van minimaal Euro 1.000 bent u 'Vriend van De Hoop' en hopelijk ook een regelmatige en betrokken bezoeker van het park.
Als Vriend kunt u vanzelfsprekend het park het gehele jaar gedurende de openingstijden vrij bezoeken en wordt u regelmatig geïnformeerd over de voortgang. U draagt daarmee bij aan behoud van belangrijk erfgoed voor ons nageslacht.

Aanmelding als Vriend van 'De Hoop'

Ja, ik wil mij graag aanmelden als Vriend van 'De Hoop'.

Eenmalig zal ik een bedrag doneren van:
1000 Euro of anders:  Euro

Uw persoonlijke gegevens:
Initialen
Tussenvoegsels
Achternaam (voluit)
Straat
Postcode
Woonplaats
Geslacht Vrouw Man
Telefoon
Fax
e-mail

Controleer of alles goed is ingevuld en klik dan de knop 'Verzenden' aan. Als u een fout heeft gemaakt, klik dan de knop 'Invoer wissen' aan en begin opnieuw.

Het aanmeldingsformulier kunt u ook printen en in een ongefrankeerde enveloppe sturen naar:

Stichting Industrieel Erfgoedpark 'De Hoop'
Antwoordnummer 1801, 1910 VB UITGEEST

Na ontvangst van uw donatie op bankrekeningnr. 36.34.19.934 wordt de toegangsjaarkaart aan u toegestuurd. Een Vriend van 'De Hoop' kan eenmalig beschikken over de presentatieruimte van timmerwerkplaats 'De Juffer'.
De SIEDH zal de persoonsgegevens van dit formulier uitsluitend voor de eigen administratie gebruiken en deze niet ter beschikking stellen aan derden.


Duits Engels