Duits Engels
Logo SIEDH

ROUTEBESCHRIJVING

Het Industrieel Erfgoedpark 'De Hoop' is gevestigd op het adres:

Lagendijk 31a
1911 MT Uitgeest

Het park is te voet goed bereikbaar vanaf het NS station Uitgeest. Per fiets en per auto vanuit alle richtingen.

Routebeschrijving voor de auto

(Zie onderstaande kaart)

Komende over de A9 van uit de richting Alkmaar of Beverwijk afslag 10 richting Zaanstad nemen. Kort na de verkeerslichten op de N203 de eerste afslag links de Broekpolderweg op, richting Jachthavens.

Komende uit de richting Krommenie over de N203 ca 100 meter voor de verkeerslichten bij de A9 rechtsaf de Broekpolderweg richting Jachthavens.

Komende uit de richting Castricum over de N203 onder de A9 door. Kort na de verkeerslichten op de N203 de eerste afslag links de Broekpolderweg op, richting Jachthavens.

Aan het eind van de Broekpolderweg, bij Jachthaven Zaadnoordijk, rechtsaf de Lagendijk op. Na het passeren van de molen aan de rechterhand na ca. 450 meter linksaf. Na ca. 100 meter ligt een parkeerterrein. Van hieruit is het ca. 100 meter wandelen naar de ingang van het Industrieel Erfgoedpark 'De Hoop'.

Routebeschrijving voor fietsers en wandelaars

Fietsers en wandelaars kunnen het beste het erfgoedpark bereiken door via het dorp Uitgeest de borden 'Jachthavens' dan wel de routebordjes 'Lange Meer Erfgoedroute' te volgen. Vanaf de Lagendijk is de route als boven omschreven voor auto's.

Let op! De Broekpolderweg is geen doorgaande fietsroute!


Blijft het de komende uren droog of moet ik een paraplui meenemen?
Duits Engels